ŠTVORICA PRÍRASTKOV DO RADY NIKON COOLPIX

0

B500_BK_Hero_shotRodina fotoaparátov Nikon sa v uplynulých dňoch rozšírila o štyri nové prírastky z rady COOLPIX. Nikon COOLPIX A300, Nikon COOLPIX A900 a Nikon COOLPIX B500 a Nikon COOLPIX B700 spájajú špičkovú obrazovú techniku, pokročilú optiku NIKKOR a najmä obrovský zoom za súčasného zachovania vysokej kvality záberov. Všetky nové modely sú navyše kompatibilné s novou aplikáciou SnapBridge, ktorá prepája fotoaparát so smartfónom alebo tabletom a zabezpečuje ich stálu synchronizáciu.

 

ELEGANTNÝ DIZAJN A JEDNODUCHÉ POUŽÍVANIE

Elegantne tenký A300 poteší užívateľov 20,1 Mpix snímačom, 8-násobným zoomom a množstvom automatických režimov pre jednoduché používanie fotoaparátu. Svojimi kompaktnými rozmermi je určený najmä na cestovanie.

 

VÝKONNÝ OPTICKÝ ZOOM S MOŽNOSŤOU JEHO ROZŠÍRENIA

A900_SL_Hero_shotModel COOLPIX A900 obsahuje 20,3 Mpix snímač, pričom hrdiť sa môže najmä vysokovýkonným objektívom NIKKOR s 35-násobným zoomom s možnosťou jeho rozšírenia až na 75-násobné priblíženie s použitím funkcie Dynamic Fine Zoom. Vašu kreativitu podporí aj vyklápateľný 3 palcový LCD displej, na ktorom si veľmi rýchlo nastavíte jeden z expozičných režimov. Samozrejmosťou je automatické zaostrovanie, stabilizácia obrazu s dvojitou detekciou obrazu či možnosť tvorby pozoruhodných videosekvencií s rozlíšením 4K.

 

B700_RD_Hero_shot

COOLPIX B500 je funkciami veľmi podobný modelu A900. Rozdiel je vo vyššom 40-násobnom zoomes možnosťou jeho zdvojnásobenia cez funkciu Dynamic Fine Zoom , snímači so 16 Mpix a v tvorbe videí v kvalite FullHD. Veľké odlišnosti však nájdeme v dizajne, keďže B500 je koncipovaný ako profesionálnejší fotoaparát. Jeho výkonnejší brat COOLPIX B700 má ešte masívnejšiu konštrukciu a s teleobjektívom NIKKOR môžete priblížiť obraz až 60, resp. 120-krát.Použitý snímač a funkcie súvisiace s vykresľovaním expozície sú rovnaké ako v modeli A900.

Všetky 4 modely Nikon z rady COOLPIX môžete nájsť aj v našom internetovom obchode

Tvoja emailová adresa nebude zverejnená.

Ďakujeme za tvoj komentár :)

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

X