UNIVERZÁLNA ZRKADLOVKA S OKAMŽITÝM ZDIEĽANÍM ZÁBEROV – CANON 1300D

0

canon1300dRozmýšľate nad kúpou vašej prvej zrkadlovky alebo chcete svoju zbierku profesionálnych fotoaparátov rozšíriť o ďalší model? Ponúkame vám horúci tip na univerzálnu jednookú zrkadlovku, ktorá uspokojí potreby skúsených fotografov, no zároveň jej budú rozumieť aj začiatočníci. Nová digitálna zrkadlovka CANON EOS 1300D bude možno tou správnou voľbou aj pre vás.

Kvalitný snímač, univerzálne ovládanie a jednoduché zdieľanie fotografií. Práve tieto tri body dokonale vystihujú novinku CANON zaradenú do základnej triedy zrkadloviek EOS.

VEĽKÝ SNÍMAČ PRE ŠIROKÚ ROZMANITOSŤ FARIEB

Veľký 18 Mpix snímač APS-C spoločne s procesorom Digic 4 zabezpečujú detailné vykreslenie obrazu až do detailov, s vysokou citlivosťou na rozmanité farebné odtiene. Aj vďaka tomu budú fotografie zostrojené zrkadlovkou CANON EOS 1300D prvotriednej kvality a s vysokou ostrosťou. Vďaka jej univerzálnosti, ktorá umožňuje použitie až 80 rôznych objektívov, ňou dokážete zaznamenať naozaj všetko – od makrosnímok prírodných úkazov, cez scenérie, až po portréty.

ZRKADLOVKA S AUTOMATICKÝM, POLOAUTOMATICKÝM AJ MANUÁLNYM REŽIMOM

EOS 1300D_Lifestyle_4 NFC_Canon

Ovládanie zrkadlovky môže byť pre úplného začiatočníka až príliš zložité, no nie v prípade modelu CANON EOS 1300D. Špeciálny režim Scene Intelligent Mode prevezme na seba všetky nastavenia expozície, preto pri fotografovaní nemusíte okrem stlačenia spúšte robiť absolútne nič. Dokonca môžete zvoliť aj režim podľa špecifických objektov, napr. Food a iné. Po získaní skúseností je vhodné prejsť na poloautomatické režimy a následne až na manuálne nastavenia expozície tak, ako sme na to zvyknutí v tejto triede fotoaparátov. Nastaviteľné sú parametre ako clonové číslo, expozičný čas či ISO 100 až 6 400 s možným rozšírením až na 12 800.

Zrkadlovka CANON EOS 1300D vám ponúka aj režim videomomentky, v ktorom zostrojíte viacero snímok v rýchlom slede za sebou, a tie sa následne spoja do krátkeho videa.

Tvoja emailová adresa nebude zverejnená.

Ďakujeme za tvoj komentár :)

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

X